Kigyulladt egy műhely a Béla utcában, odaveszett a család megélhetése

Desktop

Korábbi cikkek a témában:

Kigyulladt egy melléképület hétfő délután a XVI. kerületben, a Béla utcában. A mintegy tíz négyzetméter alapterületű műhely egy család megélhetését biztosította. A tűz oka ismeretlen.

Az apuka videón osztotta meg a tragédiát: 1,5 millió forint értékben vesztek oda munkaeszközök, szerszámok, így nem tudja, miből fogja eltartani a családját, mert nem tudja pótolni a tűzben tönkrement eszközeit.

Az apuka segítséget kér: bármilyen, építkezéshez használható, zsákos anyag, beton, csemperagasztó, fűrész, fúrógép, vakolóanyag, fa gerendák, tetőléc stb. felajánlásokat örömmel elfogadna. 

Szeretnék kihangsúlyozni, hogy NEM pénzt kérnek, hanem anyagokat, ami segít abban, hogy a családfő dolgozni tudjon és meg tudjanak élni!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek