Segítsetek! Elvesztette mindenét egy kétgyermekes család a tűzben

Oszd meg másokkal!

Tűzben elvesztette mindenét egy kétgyermekes család, a kerületi nagycsaládos egyesület kér segítséget nekik:

„Kiégett egy házrész a Rákóczi u. 63-ban. Két kislány, egy 3,5 éves és egy 2 hónapos maradt minden nélkül. A házat bérelték, a káreset után egy barátjuknál húzták meg magukat a belvárosban.

Mondanom se kell, hogy pillanatnyilag nem állnak abban a helyzetben, hogy ki tudjanak fizetni egy kauciót, ezért kérlek, segítsünk a családnak, hogy a kislány folytatni tudja az ovit itt a kerületben és talpra tudjanak állni.

Tárgyi adományban már szinte mindent megkaptak, amire pillanatnyilag szükségük van, rengeteg segítőkész anyuka ajánlott fel sok mindent a XVI. kerületi anyukák Facebook-csoportban, így aki úgy érzi, hogy segíteni tud, akár 500 forinttal is, az megteheti, sok kicsi sokra megy!

A család számlaszáma: Perényi Olimpia 10701348-68543712-51100005

Aki utalni nem tud az személyesen a XVI. ker. Nagycsaládosok egyesületében tud felajánlást leadni, kedden 17-20 óra között. Veress Péter u. 27.” – olvashatjuk a felhívásban.

Aki teheti, segítsen!

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek