Kezdődik az őszi lomb- és zöldhulladék-gyűjtés

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció

Az önkormányzat októberben megkezdi az őszi lomb és zöldhulladék begyűjtését.

A kihelyezett zsákok elszállítása folyamatosan történik. Az elszállítás üteme függ az időjárástól és a kihelyezett mennyiségtől is.

Az akció időtartama:

  • az első kihelyezés időpontja: 2018. október 15. hétfő
  • az utolsó kihelyezés időpontja: 2018. december 10. hétfő

Azt kéri az önkormányzat, hogy csak és kizárólag az akció időtartama alatt helyezzük ki a zöldhulladékot (az akció időtartamán kívüli közterületi kihelyezés 50 ezer forintos bírságot von maga után). A kihelyezett zsákokba kizárólag kerti zöldhulladékot helyezzünk (pl.: lomb, fa- és bokornyesedék, gyom, nyírt fű), a vastagabb faágakat legfeljebb egy méteresre darabolva, összekötve helyezzük ki. A zsákokat minden esetben kössük be!

Ha kérdésetek lenne, az info@bp16.hu e-mail címen illetve a 06-80-200-938-as ingyenes zöld számon hívhatjátok a Kerületgazdákat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek