Újra kérhettek komposztálót az önkormányzattól

Oszd meg másokkal!

Desktop

Korábbi cikkek a témában:

Az önkormányzat idén is folytatja a házi komposztálási programját. Az akcióban résztvevőknek ingyenesen 1 darab zárt komposztáló ládát és 1 darab lombkomposztáló dróthálót adnak át. Az eszközök árát az önkormányzat vállalja. A tavaszi osztáshoz március 29-ig kell leadni a kitöltött jelentkezési lapot!
 
A jelentkezés feltételei:
  • Kerületi lakhellyel rendelkező lakos
  • Nem kapott komposztáló eszközt az önkormányzattól az elmúlt 3 évben
  • A résztvevőknek vállalnia kell, hogy az átadott komposztáló eszközöket rendeltetésszerűen használják 5 évig. A 6. évtől a résztvevők tulajdonába kerülnek a használatra átadott komposztálási eszközök.
 
Jelentkezni kitöltött, aláírt jelentkezési lappal lehet. A jelentkezési lap letölthető az önkormányzat oldaláról vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (1163 Budapest, Havashalom utca 43.) A jelentkezési lap leadható személyesen a Budapest XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodáján vagy elküldhető e-mailben a  kornyezet@bp16.hu címre (beszkennelve). Jelentkezéskor meg kell adni a jelentkező nevét, telefonszámát, értesítési címét valamint azt a címet, ahol komposztálni akarnak.
 
A résztvevőket a jelentkezés sorrendje szerint választják ki. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek