Szívtől szívig dobókockát avatnak a Kertvárosban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az öröm vasárnapján, március 26-án 10 órától ünnepli meg a Rákosszentmihály-Sashalmi Evangélikus Egyházközség a reformáció 500 éves jubileumát.

Ezen a napon az egyházközség a templom 85 éves alapkőletételét, a Csillaggyertyafény Alapítvány 10 éves szolgálatát és a világ első kültéri Szívtől szívig-dobókocka elhelyezését is megünnepli a kertvárosi Hősök terén. Igét hirdet Gáncs Péter elnök-püspök.

Kovács Péter polgármester 11 órakor ünnepi beszéddel nyitja meg a rendezvényt, majd köszöntőt mond Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő.

A felnőttek kitölthetik a Szeretetnyelv-tesztet, a családoknak Bisztray György bábjátékkal készül, és a résztvevők megismerhetik a Dobó Bobó négygenerációs önismereti társasjátékot egy bemutatófilm segítségével, amit ki is próbálhatnak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek