Micheller Myrtill és Pintér Tibor VOICE & GUITAR - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A jubileumi albumon tíz dal szerepel, a jazz standardektől a pop slágereken át, a saját szerzeményig. Mindezek természetesen egyéni köntösben és olyan megszólalásban, amelyben megmutatkozik Myrtill gyönyörű énekhangja és Tibor bravúros gitártechnikája.

Az ének és gitár felállás egy igazán különleges formáció, bravúros, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent. Igaz, „csak” ketten alkotják, mégis a kreatív ötletek miatt a megszólalás maradéktalan zenei élményt nyújt!

Micheller Myrtill - ének
Pintér Tibor - gitár, vokál

Közreműködik:
Csányi István - vokál
Mihola Péter - vokál

 

VOICE&GUITAR 

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2005-ben alapították meg duójukat és azóta már négy CD és koncert DVD-juk is megjelent. 2006-ban és 2010-ben is a legjobb 8 között díjazták a formációt a németországi Völklingenben megrendezett 'Voice&Guitar' nemzetközi versenyen. 2009-ben londoni turné következett és híres londoni jazz clubbokban szerepelt nagy sikerrel a formáció. 2010-ben az Új Színházban adtak teltházas koncertet, amelyből CD és DVD is született. 2015-ben a Katona József Színházban adtak teltházas, fergeteges koncertet 10 éves fennállásuk alkalmából. Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent és különleges zenei élményt ad. 

 

Jegyár: 1600 Ft

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek