Családi vetélkedő kertvárosiaknak

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

CSALÁDI VERSENY 16.KER LAKOSOKNAK WELLNESS hétvégéért ÉS MÁS ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT!

A programot a Corvini Domini Egyesület szervezi.

VAN 16 ÉRVÜNK! címmel szervezünk vetélkedőt a kerületi családok számára, amelynek célja a környezettudatos magatartás elősegítése, elsődleges témája pedig a hulladékgazdálkodás, szelektív hulladékgyűjtés, hasznosítás, újrahasznosítás. A vetélkedőre 3-5 fős családokat várunk szeretettel, életkori megkötés nélkül! Jöhet kismama és nagymama, apuka és anyuka, kisöcsi, nagybácsi, sógor, koma, testvér) Játékos, ügyességi és klasszikus feladatokkal egyaránt várjuk Önöket!

Válasszanak időpontot és nevezze be a családot egy jó hangulatú, ismeretszerző játékra! A játék mellett a gyerekeket állatsimogató is fogja szórakoztatni és szórakoztatva nevelni! Érdekes, izgalmas, játékos feladatokkal készülünk, a környezetvédelem, a hulladékgazdálkodás témájából. Kiderül, hogy ki a legtudatosabb szelektív gyűjtő, ki a legkreatívabb újrahasznosító, vagy az, hogy kinek megy legjobban a tippelős játék. Az elődöntőkből két-két csapat jut a szuperdöntőbe, akiket a „hatoscsatorna” műsorvezetői segítenek.

Együtt nyerhetik meg az elismerést, hogy ők a kerület legjobbjai, emellett a családok értékes tárgynyereményekkel gazdagodhatnak, a fődíjas család a verseny fáradalmait egy wellness hétvégén pihenheti ki az általuk választott Hunguest Szállodában. Ráadásul a szuperdöntősök elmondhatják magukról: „Benne leszek a tévében!”

A végjátékra és az eredményhirdetésre az Egyesület által szervezett Sztárvarázs Gála keretében, a döntő napján kerül sor. Jelentkezni lehet: Szabó Andrásné Vali Corvini Domini egyesületi elnöknél a 06/30/582-1202 telefonszámon, vagy a corvinidomini16@gmail.com e-mail címen, illetve az egyesület Facebook oldalán üzenetben, a család adatainak (játékosok száma, életkora), a csapat választott nevének, valamint az elődöntő időpontjának megadásával. Minden jelentkezőnek részletes felvilágosítást adunk!

Elődöntő időpontok: 2019. február 23. 9.30 óra, 2019. február 23. 12.30 óra Helyszín: 1165 Budapest Táncsics U. 10. Civil Ház;

Szuperdöntő: 2019. március 7. 17.00 óra, helyszín: Erzsébetligeti Színház Harmónia terem és Színházterem A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósul meg.

2019. február 23. szombat, 09.30
Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek