Ligeti baba klub

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 2018-as szezonban is várjuk régi és új látogatóinkat az Erzsébetligeti Színház Harmónia-termében kéthetente szerdánként 10 órától 12.30-ig. 
A megszokott módon most is lesznek meghívott előadók, illetve tematikus alkalmak, amikor egy-egy klubnapot meghatározott témának szentelünk. A klubos időpontokról és az aktuális témáról hírlevélben ( Hírlevélre feliratkozás: ligetibabaklub@gmail.com ) és itt a facebook oldalunkon tájékoztatunk benneteket. Témáink között nem csak a várandósság, szülés, babahordozás szerepel, hanem minden, ami a mai világban felmerül gyerekekkel, családdal kapcsolatban a babavárástól az iskolás korig. 
Várjuk a javaslatokat!!! Elsősorban arról szeretnénk beszélgetni, ami Benneteket érdekel! 

Kölcsönzés: - A hordozóeszközök és könyvek két hétre – klubtól klubig – kölcsönözhetőek, (hosszabbítás egyszer lehetséges), használatukban képzett hordozási tanácsadó segít nektek. - A kölcsönzéssel kapcsolatos intéznivalókat, kérjük, hogy az előadás előtt vagy után bonyolítsátok hogy ezzel ne zavarjuk meg az előadót. 
Néhány technikai információ: - A meghívott előadó mindig az első fél-egy órában tartják az előadást, tehát ha nem érdekel a téma, pl. már kinőttetek belőle stb., akkor elég egyszerűen később ideérnetek. - A terem bejárati ajtaját mindig tartsuk kilincsre zárva gyermekeink érdekében. - Ételt, italt hozzatok magatoknak és csemetéiteknek, annyi a kérésünk, hogy próbáljunk rendet hagyni magunk mögött. - Rengeteg játékunk van, melyekkel a kicsik elfoglalhatják magukat, a szőnyegeket és gyerekeknek való székeket-asztalt a színház biztosítja.

A klubhoz folyamatosan lehet csatlakozni! 

0-3 éves korig ajánljuk! 

KLUBALKALMAK 2018-BAN: 

szeptember 12., 26.

október 10.

október 18-19. Kertvárosi Babahordozó Hét

október 31.

november 14., 28.

december 5. Mikulás

december 19.

  

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?