A bunkerrajzoló - színházi előadás

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Géczi János – Likó Marcell – Vad Fruttik

A BUNKERRAJZOLÓ

- zenés életrekonstrukció -

 A produkció az Anthenaeum Kiadó és a Pannon Várszínház együttműködésével jön létre

A rendszerváltás óta elmúlt negyedszázad „terméke” az a nemzedék, mely Likó Marcell vallomásában és a Vad Fruttik dalaiban szólal meg.  Géczi János József Attila-díjas író mesterien szerkesztett könyvében a sorok között az író korosztálya is véleményt formál, így a keserűség, a megrendülés, az önirónia, a humor, a kétségbeesés, a feloldozás valódi dráma lehetőségét hordozzák, melyet tovább fokoznak a Vad Fruttik együttes közismert dalai. A szétesett családok, közösségek, a drog, az alkohol, a nihil poklán túl is van lehetőség. „Valahogy sokkal könnyebb, hogyha ki merem mondani, hogy nehéz.” – szól az üzenet. A hol felkavaró, hol humoros kortárs szöveget a tánc, az ének és a képzőművészet együttműködése teszi élménnyé.

Az előadásban elhangzik Horváth Jenő –Rákosi János: Gyere ülj kedves mellém c. dala az UMPA ügynökség engedélyével.
 

A darab főszerepeit Kékesi Gábor, Szelle Dávid, Szente Árpád Csaba, Krámer György, Vári Bertalan, valamint az RTL Hungary’s Got Talent vetélkedőjén feltűnt Niabe Doriane és a társulat tagjai alakítják.

Koreográfus: Krámer György és Vári Bertalan, rendező: Vándorfi László.

 

Jegyárak: 2500 Ft, 3000 Ft, 3500 Ft

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek