Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

XXVI. Országos Gyermek Táncművészeti Fesztivál

Időpont: 2017. május 20. szombat (egész napos rendezvény)

Helyszín: Erzsébetligeti Színház (XVI. Bp., Hunyadvár u. 43/B)

Jegyárak: felnőtt 1000,- Ft, gyerek 500,-Ft (6 éves korig ingyenes)

Érvényes lakcímkártya felmutatásával XVI. kerületi lakosoknak ingyenes

Rendező: Táncpedagógusok Országos Szövetsége – http://tancpedagogusok.hu

 

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége 2017-ben is megrendezi a korosztályos országos fesztivál sorozatát március – május közötti időszakban. Minden évben, gyermek, junior, ifjúsági és felnőtt kategóriában rendezzük meg  az Országos Táncművészeti Fesztiválunkat, amely egyben egy szakmai fórum is, hiszen a fesztivál végén szakmai értékelés történik a zsűri és a Szövetség elnöksége részéről. Szóló, duó és csoportok bemutatkozást láthatják a nézők klasszikus balett, karakter tánc, társastánc, modern tánc, kortárs tánc, jazz tánc és hip-hop kategóriákban.

A márciusi fesztivált követően áprilisban junior, májusban pedig a gyermek korosztály bemutatkozására kerül majd sor.

 

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

___________________________________________________________________

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége 26 éve működik: tagjaink táncpedagógusok, a táncművészet minden stílusában, akik tevékenységüket az alapfokú művészeti iskolákban, illetve az iskolai rendszeren kívüli szabadidő terhére végzik. Az amatőr mozgalom létrehozása, közösségek létrehozása, családi programok működtetése kapcsolódik munkájukhoz. Szövetségünk szakmai, érdekvédelmi feladatokat lát el tagjai érdekében, kialakítottuk minősítési rendszerünket, továbbá fesztiválokat, továbbképzéseket szervezünk. Több mint 20 évnyi kemény munkával járulunk hozzá a társadalmi felelősségvállaláshoz országos viszonylatban, azaz az (amatőr) művészeti élethez kapcsolódó közfeladatok ellátásához.

Az alapfokú művészetoktatás minőségi emelkedésével több városban jöttek létre olyan műhelyek, iskolák, stúdiók, együttesek, ahol gyerekeknek és felnőtteknek szóló rövidebb, hosszabb időtartamú táncelőadások készülnek. A korosztályos Országos Táncművészeti Fesztiválon bemutatott produkciókat neves szakemberekből álló szakmai zsűri értékeli, amelynek építő jellegű kritikái tovább segítik a táncpedagógusok, koreográfusok, együttesek szakmai fejlődését, a minél magasabb szintre jutás lehetőségét.

Szövetségünk ezzel a szakmai tevékenységével is hozzájárul a gyermek és ifjúság művészeti neveléséhez.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek