Már az interneten keresztül is intézhetjük útlevelünk pótlását

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (fotó: ittlakunk.hu)
Az erkölcsi bizonyítvánnyal, a gépjárművekkel és egyes személyi okmányok pótlásával kapcsolatos ügyek mellett már az elveszett, ellopott vagy megsemmisült útlevek pótlását is lehet az interneten keresztül intézni. 
 
Az úgynevezett webes ügysegéden keresztül a 2013. január 1. után kiállított útlevél pótlását lehet kérni. Az okmányt változatlan adattartalommal, húsz napon belül, a személyes ügyintézésével azonos díjért állítják ki. Online módon nyomon lehet követni azt is, hol tart az ügyintézés, vagyis hogy elbírálták, gyártják vagy átvehető az igényelt okmány.
 
2014 végéig további informatikai fejlesztéseket valósít meg a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH).  
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek