A héten már elfelejtheted a strandolást a kerületben

Desktop
(forrás: uszodak16.hu)

Az erzsébetligeti strand a héten már zárva lesz a rossz idő miatt - osztotta meg az intézmény a hírt a Facebookon. A tervek szerint hétfőn nyit ki újra.

Ha - nyár lévén - mégis strandolni szeretnétek, ajánljuk a szomszédos Zuglóban a Paskált, amely időjárástól függetlenül mindig nyitva tart, illetve Kőbányán az Újhegyi uszoda strandját, amely szintén nyitva van kevésbé jó időben is. Ráadásul a kőbányai strand rendkívül olcsó is, de a Paskál is alig drágább, mint az erzsébetligeti.

Az erzsébetligeti strand honlapja szerint a vezetőség fenntartja a jogot, hogy a strand az időjárás függvényében nem nyit ki, vagy korábban bezár. Ebben az esetben a megváltott belépő árát nem fizetik vissza.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek