Ideiglenes menetrend szerint jár a gödöllői HÉV hétfőtől

Desktop

Ideiglenes menetrend és forgalmi rend szerint közlekedik a H8-as - gödöllői - HÉV szeptember 9-e, hétfő és 20-a, péntek között minden hétköznap 9 és 14 óra között, mert a MÁV-HÉV karbantartási munkákat végez a vonalon. Ebben az időszakban Kerepes és Gödöllő között egyes megállóhelyeken az ellenkező irányú peronnál lehet felszállni a HÉV-ekre - írja a BKK.

Szeptember 9-én, hétfőn, 10-én, kedden, 11-én, szerdán, 19-én, csütörtökön és 20-án, pénteken minden nap 9 és 14 óra között Mogyoród; Szentjakab;  Gödöllő, Erzsébet park;  Gödöllő, Szabadság tér és Gödöllő, Palotakert megállóhelyen az Örs vezér tere irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni mind a Gödöllő, mind az Örs vezér tere irányú HÉV-ekre.

Szeptember 12-én, csütörtökön és 13-án, pénteken minden nap 9 és 14 óra között Szilasliget és Kerepes megállóhelyen a Gödöllő irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni mind a Gödöllő, mind az Örs vezér tere irányú HÉV-ekre.

Szeptember 16-án, hétfőn, 17-én, kedden és 18-án, szerdán minden nap 9 és 14 óra között Gödöllő, Palotakert; Gödöllő, Szabadság tér; Gödöllő, Erzsébet park és Szentjakab megállóhelyen a Gödöllő irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni mind a Gödöllő, mind az Örs vezér tere irányú HÉV-ekre.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?