Szerdától így jár a 4-es 6-os!

Desktop
(forrás: BKK)

Augusztus 21-től megváltozik a nagykörúti villamospótlás rendje!

Mától augusztus 31-én, szombaton hajnali 4 óráig a 4-6-os jelzésű villamos a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekedik.

A nagykörúti vonal északi szakaszán, a Nyugati pályaudvar és a Széll Kálmán tér között pótlóbusz jár 4-6 jelzéssel. A pótlójárat a Nyugati pályaudvar buszvégállomásról, a 91-es busz felszállóhelyéről indul; a Jászai Mari téren a 9-es busz megállójában lehet felszállni rá. A Margit híd, budai hídfő és a Széll Kálmán tér között útvonala nem változik.

A nagykörúti vonal déli szakaszán továbbra is pótlóbusz jár a Corvin-negyedtől: Újbuda-központhoz 4-es jelzéssel, a Móricz Zsigmond körtérhez 6-os jelzéssel. A belváros kényelmesebb elérése érdekében továbbra is a szokásosnál sűrűbben közlekedik a 2-es villamos és az M4-es metró.

Augusztus 31-én, szombaton hajnali 4 órától szeptember 1-jén, vasárnap éjfélig a 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik, helyette a teljes villamosvonalon pótlóbusz jár. A pótlóbusz a Széll Kálmán tér felé nem áll meg a Margitszigetnél.

A 4-es, a 6-os és a 17-es villamos az iskolai tanítási időszak kezdetétől, szeptember 2-től, hétfőtől újra a teljes vonalán jár - írja a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?