Változik a Bökényföldi és Cinkotai út forgalmi rendje

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bökényföldi út és a Cinkotai út egy-egy szakaszának egyirányúsításával folytatódik március 18-tól a Bökényföldi út és a Cinkotai út felújítása. A várhatóan a nyár végéig tartó munka során felújítják a közutat, a járdákat, frissítik a zöldfelületeket. A most bevezetendő ideiglenes forgalmi rend miatt módosul az érintett buszjáratok – a 46-os, a 176E, a 276E, a 908-as, a 992-es, a 996-os és a 996A busz – útvonala - írja a BKK.

A Bökényföldi út Cinkotai út és Újszász utca közötti szakaszának Mátyásföld irányú, valamint a Cinkotai út Nógrádverőce út és Bökényföldi út közötti szakaszának Rákoskeresztúr irányú egyirányúsítával az érintett buszjáratok közlekedése az alábbiak szerint változik:

  • A 46-os autóbusz  Újpalota felé a Cinkotai út helyett a Bökényföldi úton közlekedik, és a 276E busz Örs vezér tere irányú megállóhelyein áll meg. A Helikopter lakópark irányú buszok útvonala nem változik.
  • A 176E és a 276E autóbusz Rákoscsaba felé a Bökényföldi út helyett a 46-os autóbusz útvonalán (Újszász utca–Somkút utca–Simongát utca–Cinkotai út),  közlekedik és a 46-os busz Helikopter lakópark irányú Papír utca, Farkashalom utca megállóhelyein áll meg.  Az Örs vezér tere M irányú buszok útvonala nem változik.
  • A Móricz Zsigmond körtér M felé tartó 908-as autóbusz a Cinkota autóbuszgarázstól indulva a Bökényföldi út–Újszász utca–Somkút utca–Vidámvásár utca–Batthyány Ilona utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs, az Erdei bekötőút és a Nagytarcsai út megállóját. Ideiglenes útvonalán a 276E buszjárat Cinkotai autóbuszgarázs és Petőfi tér közötti megállóiban, majd a 46-os busz Bökényföldi út és Georgina utca közötti megállóiban lehet felszállni rá. A Cinkotai autóbuszgarázs irányú buszok útvonala nem változik.
  • A Gödöllő felé tartó 992-es autóbusz a Cinkota autóbuszgarázstól indulva a Bökényföldi út– Újszász utca–Somkút utca–Vidámvásár utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs és a Vidámvásár utca (Georgina utca) közötti megállóit. Ideiglenes útvonalán a 276E buszjárat Cinkotai autóbuszgarázs és Petőfi tér közötti megállóiban, majd a 46-os busz Bökényföldi út és Cinke utca közötti megállóiban lehet felszállni rá. A Cinkotai autóbuszgarázs irányú buszok útvonala nem változik.
  • A Cinkotai autóbuszgarázs felé tartó 996-os és 996A autóbusz az Újszász utca–Somkút utca–Vidámvásár utca–Simongát utca–Cinkotai út–Bökényföldi út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Nebántsvirág utca és a Cinkotai autóbuszgarázs közötti megállóit. Ideiglenes útvonalán a 46-os buszjárat Bökényföldi út és Erdei bekötőút közötti megállóiban lehet felszállni rá. Az Újpest-központ irányú buszok útvonala nem változik.
  • A 146A, a 968-as és a 998-as autóbuszra a Cinkotai autóbuszgarázsnál a 46-os buszjárat megállójában lehet felszállni.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek