Megint karbantartás lesz a gödöllői HÉV vonalán!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ismét változik a H8-as HÉV közlekedése a hétvégén - írja a BKK.

Mogyoród és a Ganz-kitérő között felújítási munkát végeznek július 26-ig. A munkák ideje alatt hétvégente - legközelebb tehát július 14-én és 15-én - a H8-as HÉV szerelvényei rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között közlekednek.

Ekkor H8-as jelzéssel pótlóbusz szállítja az utasokat Mogyoród és Gödöllő között. Kerékpárok szállítása a H8-as pótlóbuszon megengedett.

Július 26-ig hétköznapokon a H8-as HÉV az Örs vezér tere és Gödöllő között közlekedik, Mogyoród és Ganz-kitérő között mindkét irányban az Örs vezér tere irányú vágányon, a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. Pótlóbusz ezeken a napokon nem indul - írja a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek