Nándi Konyhája Kicsi Étterem

1165 Budapest, Veres Péter út 122. | +36-30-496-5711 | https://nandikonyhaja.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Éttermünk 2004 májusában indult családi vállalkozás, XVI. Kerület Veres Péter út 122. szám alatt.

Célunk a kerület lakosainak és az átmenő vendég forgalomnak gyors, ízletes és ár-érték arányban kedvező ellátása egy kellemes környezetben.

A jelenlegi cégvezető és családja, a felmenőktől örökölte a szakmai hozzáállást és alázatot, mely hagyománynak igyekeznek méltó megőrzésére.

A család minden tagja elkötelezett érdeklődéssel viszonyul a vendéglátás felé, így hosszútávon biztosított a vendéglőben már több éve nyújtott színvonalas, egyenletes és kifogástalan minőség.

A konyha az évek során kialakított beszállítói kapcsolatai alapján, csak hazai alapanyagok által biztosított friss hús és zöldségfélék felhasználásával, biztosít naponta friss választékot tisztelt vendégei részére.

Főként a magyar konyha ízvilága dominál étlapunkon, de a tájjellegű specialtások és a nemzetközi konyha remekeit is kedvelő vendégek is gyakran kedvükre valót találnak éttermünkben.

Nyitás óta a csapatunk összetétele majdhogynem változatlan, ezzel is biztosítva a konyhánk termékeinek folyamatos minőségét, színvonalát.

Az évek során a 40 fős befogadóképesség 100 fő befogadására gyarapodott, és így az éttermünk a tradicionális vendéglátás irányába fordult. Profilunk része lett a kerületi cégek, osztálytalálkozók, gyermektáborok, alkalmi rendezvények ellátása, igény szerint kitelepüléssel.

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 17.00
Kedd11.00 – 17.00
Szerda11.00 – 17.00
Csütörtök11.00 – 17.00
Péntek11.00 – 17.00
Szombat11.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pongrácz Krisztián
Telefon:+36-30-496-5711
Email:pongraczkrisztian2@gmail.com
Honlap:https://nandikonyhaja.hu
Facebook:https://www.facebook.com/NandiKonyhajaKicsiEtterem
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek