FrissFood Reg-Enor ételrendelés

1165 Budapest, Margit u. 114. | +36-1-401-4444 | https://www.frissfood.hu
Desktop

Ételrendelés, étel házhozszállítás, ételfutár

Kiváló minőségű, friss alapanyagokból készült ízletes ételeket kínálunk egészséges, változatos étkezéshez a mindennapokra kedvező áron.

Kínálatunkban szerepelnek hagyományos, Reg-Enor, reform, allergénmentes és vegán ételek egyaránt. Online ételrendelési és online bankkártyás fizetési lehetőség mellet az ingyenes étel házhozszállítással tesszük kényelmesebbé a megrendelőink mindennapjait. 

A friss, egészséges és korszerű táplálkozás híveit a FrissFood naponta változó kínálattal várja az alábbi tematika szerint: hús nélküli levesek, húsos levesek, gyümölcslevesek, feltét nélküli főzelékek, főzelékek feltéttel, bundázott ételek, tésztaételek, allergénmentes alapanyagokból készült ételek, csökkentett energia tartalmú ételek, fitt ételek, és normál ételek az az azokból összeállított, olcsó menük mellett desszertek és savanyúságok.

Érdemes menüt rendelni, hiszen a kétfogásos napi menü rendeléssel 10%-os kedvezményre tehet szert. Heti menü rendeléssel pedig összesen 15%-kal csökkentheti az ebédje árát.

Ebédrendelés, ebéd házhozszállítás - FrissFood

Aktuális étlapunk ITT található

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 15.00
Kedd07.00 – 15.00
Szerda07.00 – 15.00
Csütörtök07.00 – 15.00
Péntek07.00 – 15.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya, Ticket Restaurant
Egyéb utalványok, kártyák:Posta Paletta

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.