Cinkotai Evangélikus Egyházközség

1164 Budapest, Batthyány Ilona u. 53-55. | +36-1-709-5607, +36-30-317-7884/Egyházi mobil | http://cinkota.lutheran.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Cinkotai Evangélikus Egyházközség több, mint 300 éves történelemre tekint vissza. Csaknem, ezeréves temploma bizonyítja, hogy Istenünk Erős Vár, akinél védelmet találunk.

A II. világháború végén épült Ifjúsági ház hosszú évtizedeken keresztül szolgálta az új evangélikus nemzedék felnövekedését. Állagának súlyos romlása szükségessé tette egy új, korszerű létesítmény építését. Így készült el 2009-re a parókia mellett az a gyülekezeti komplexum, amely minden mai  igényt kielégítő módon áll a különböző korosztályok rendelkezésére. Nagyterme templomi hangulatot áraszt, kisterme számtalan foglalkozás ideális helyszíne. Az emeleti baba-mama szoba nagyon népszerű. Kis tárgyaló várja a kis létszámú csoportokat. A tetőtér egyelőre „retro-klubnak” és pingpongasztalnak ad helyet, de terveink szerint — finn testvérgyülekezetünk támogatásával — a „Tapiola-terem” nevet fogja felvenni. A bejárat mellett alakítjuk majd ki a lelkészi hivatal új irodáját külön irattárral. A felszerelt konyha és a mellékhelyiségek alkalmasak nagy rendezvények kiszolgálására is.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek