Rossmann - Sashalmi tér

1163 Budapest, Sashalmi tér 3. | +36-29-889-800/Ügyfélszolgálat, +36-1-451-1088/Fotó | http://www.rossmann.hu, http://www.foto-rossmann.hu, http://shop.rossmann.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az ország egyik legmeghatározóbb drogéria-hálózataként széles választékkal várjuk Önöket.

Üzleteinkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a szépségápolási és a mindennapos higiéniai termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is magában foglalja. Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reform táplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka. Kiemelten figyelünk a kismamákra és kisbabás családokra, hogy a baba ápolásához és táplálásához mindent megtaláljanak nálunk. Kiegészítő szortimentünk kéthetente újul meg: szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel is várjuk vásárlóinkat. Szolgáltatásaink közé tartozik a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről, amely az internetről is elérhető.

A hazai és külföldi gyártók újdonságai szinte azonnal a polcainkra kerülnek, valamint folyamatosan bővítjük az Önök igényei szerint kifejlesztett Rossmann Minőségi Márkatermékeink körét. A termékekhez tartozó meggyőző árakkal, a megújult, barátságos környezettel és az udvarias, segítőkész kiszolgálással a vevőink iránti elkötelezettségünket igyekszünk kifejezni. Nagyon fontos számunkra, hogy Önök elégedetten távozzanak üzleteinkből, és így a pozitív vásárlási élmény birtokában többször is visszatérjenek hozzánk.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 18.00
Kedd07.00 – 18.00
Szerda07.00 – 18.00
Csütörtök07.00 – 18.00
Péntek07.00 – 18.00
Szombat07.00 – 14.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Rossmann Vásárlói Kártya, RossManó Babakártya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.