Herczeg Optika

1162 Budapest, Szénás u. 123. | +36-20-380-7756

Oszd meg másokkal!

Desktop

A szakmát nagyapám – egyben mesterem – kezdte a családban valamikor az 50-es években. Szép lassan megismerte a környék és a látszerész szakma. Akkoriban még nem volt nagy kínálat keretekből és volt olyan szemüveglencse, amire akár hónapokat is várni kellet, hogy elkészüljön. Manapság meg is lehet várni a nálunk készített szemüveget. Nagyapám mára már gyémántgyűrűs mester és optometrista.

A modern technológiához viszont inkább én értek, hiszen ebben nőttem fel, mert a látszerész szakmába is begyűrűzött. Automata csiszolóberendezésünkkel bármely gyártó által forgalmazott szemüveglencsét elkészítünk. Legyen az műanyag, üveg vagy polikarbonát. Helyben a szemet is meg tudjuk vizsgálni, de orvosi recept alapján is dolgozunk. Ha progresszív vagyis multifokális lencsére vagy bifokális szemüvegre van már szüksége, együtt megbeszéljük Önnel és kiválasztjuk a legmegfelelőbbet, akár minőségben, akár árban. Ha erősebb a dioptriája, akkor megnézzük a vékonyított szemüveglencse választékot. Már az úgynevezett munkaszemüvegek tárháza is óriási.

Ha nem szeretné a régi szemüvegét kidobni, vállaljuk új lencse készítését, illetve sérült keretének javítását. Sportszemüvegében is kicseréljük erős bázisú szemüveglencséjét. Ha csak informálódni szeretne, jöjjön be hozzánk, segítünk eligazodni. Nem adunk az évszámaival megegyező százalékú árengedményt, de biztosítjuk a minőséget. Várjuk szeretettel Szentmihályon Herczegéknél.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 16.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda10.00 – 16.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek10.00 – 16.00

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dobronyi Ditta
Telefon:+36-20-380-7756
Email:ddittus@freemail.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.