Tusz Balázs víz-gáz-fűtésszerelő

1161 Budapest, Tavirózsa tér 8. IV. em. 19. | +36-30-637-9534 | https://epuletgepeszetmester.hu
Desktop

Csapatunk a víz-, gáz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémák megoldásában tud Önnek segíteni. Szívesen dolgozunk együtt cégekkel is, de elsősorban a lakossági ügyfelekre specializálódtunk.

Szinte minden esetben ketten dolgozunk együtt, mert így sokkal gyorsabban el tudjuk végezni a szükséges feladatokat. A munkák nem húzódnak el, be tudjuk tartani az általunk vállalt határidőket. Senki sem szereti, ha hetekig kell várnia a szakemberre, utána pedig félbe van hagyva a munka, mert már tovább is rohant egy másik építkezésre.

Egyéni vállalkozóként mi személyesen vállaljuk a felelősséget minden esetben. Minden elvégzett munkára 100%-os garanciát vállalunk, mert számunkra az ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb szempont. Ha bennünket választ, akkor biztos lehet benne, hogy hosszútávon is számíthat ránk. Legyen az garanciális eset, későbbi karbantartás vagy fejlesztési igény. Hiszünk abban, hogy a jól végzett munka a legjobb reklám, ezért hosszútávra tervezünk.

Kedvező árak, gyors és pontos munkavégzés minőségi alapanyagokkal. Ha Önnek is ezek a legfontosabb szempontok, akkor keressen bennünket bizalommal és biztosan megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tusz Balázs & Remenyiczki Ferenc
Telefon:+36-30-637-9534
Email:info@epuletgepeszetmester.hu
Honlap:https://epuletgepeszetmester.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.