Raxál Rakodás-Szállítás

1165 Budapest, Zsemlékes út 25. | +36-1-798-8521, +36-70-389-9880 | http://raxal.hu
Desktop

Cégünk kiemeltem belföldi szállítmányozással, ezen belül komplett és részrakományok fuvarozásával, kiskocsis szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

A szállítás-szállítmányozás területén kialakult éleződő konkurencia harcban cégünk versenyben maradt a hasonló profilú vállalkozások mellett és a jövőben is minden lehetőséget megragad, hogy versenyképes maradjon.

Ezért a főprofil “normál, ponyvás gépkocsikkal történő fuvarozás 1-24 tonnáig, belföldön ” mellett több más kiegészítő szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, mint pl. költöztetés, áruterítés, gépszállítás, konténeres sittszállítás, daruzás, kézi anyagmozgatás.

Munkánk során széles körű kapcsolatrendszert sikerült kialakítani, amelyet folyamatosan bővítünk. Szolgáltatásainkat igyekszünk a mindenkori követelményekre való tekintettel kialakítani, fejleszteni és színvonalasan elvégezni, mind a saját fuvareszközeinkkel, mind az alvállalkozói kör segítségével.

Bízunk benne, hogy rövidesen Önöket is megbízóink között üdvözölhetjük!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Sebestyén Ferenc - Raxal-Transz Kft.
Telefon:+36-1-798-8521, +36-70-389-9880
Email:info@raxal.hu
Honlap:http://raxal.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek