Pur Bau Építőipari Kft. Műgyanta padló

1165 Budapest, Bökényföldi út 20. | +36-30-948-0130, +36-30-948-0131, +36-1-402-4489 | http://www.pur-bau.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Műgyanta padlóburkolatok készítése!

Cégünk 1994-ben alakult, az építőipari tevékenységen belül elsősorban műgyanta padlóburkolatok készítésével foglalkozunk, de a megrendelő kérésének megfelelően egyre gyakrabban fordul elő, hogy komplett padozatot (aljzatbetonozási munkákkal együtt) készítünk.

Az alkalmazott szakmunkások évek óta nálunk dolgoznak, így munkáink I. osztályú minőségben kerülnek ki kezeink alól.

Ezenkívül folyamatosan új betonfelület-megmunkáló gépekkel igyekszünk az előkészítő munkákat - amik a műgyanta kiváló tapadását biztosítják - egyre magasabb színvonalon végezni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg referenciáinkat.

Mivel évek óta jelentős mennyiségben vásárolunk műgyantát Magyarország legnagyobb gyártóitól, az egyes projektekre az ő szakértőik bevonásával készítjük el a padlóburkolatok rétegrendjét, amelyben természetesen figyelembe vesszük a vevő speciális műszaki illetve pénzügyi érdekeit.

Tekintse meg felülettípusainkat és kérjen ajánlatot online weboldalunkon keresztül, amennyiben kérdése merülne fel, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Kiváló minőségű padlóburkolásra van szüksége? Szeretné egy igazán hozzáértő cégre bízni a burkolást? Válasszon minket, meg lesz elégedve szolgáltatásainkkal!

Több mint 20 éve állunk egyre szélesedő ügyfélkörünk rendelkezésére, ezen idő alatt olyan szintű szakmai hozzáértést szereztünk a padlóburkolás területén, melyben Ön is megbízhat.

Kezdetben cégünk elsősorban műgyanta padlóburkolatok tervezésével és kivitelezésével foglalkoztunk, de a sokfajta, eltérő igénynek megfelelően természetesen alkalmazkodtunk a piachoz, vevőink, megrendelőink igényére szabtuk kínálati palettánkat. Így ma már akár komplett padlózatok, illetve aljzatbetonozási munkák elvégzését is vállaljuk.

Nálunk Ön a legfontosabb. A munka megismerése után, a tervezés, majd pedig a kivitelezés fázisában is maximálisan szem előtt tartjuk az Ön igényeit, törekszünk a száz százalékos minőségre, emellett pedig amennyire csak lehetséges, igyekszünk kedvező, elfogadható árakat biztosítani.

Alkalmazottainkkal a hosszú évek során tökéletesen jó kapcsolatot alakítottunk ki, így ők motiváltan, felelősségteljesen végzik el a rájuk bízott munkát, az Ön problémáját egy profi csapat oldja meg, ha minket választ.

Ne habozzon hát, válassza a legjobbat, válasszon minket!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Mayer Zsolt
Telefon:+36-30-948-0130, +36-30-948-0131, +36-1-402-4489
Email:info@pur-bau.hu
Honlap:http://www.pur-bau.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Pur-Bau-%C3%89p%C3%ADt%C5%91ipari-Kft-1480941052125340
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.