Net Time Számítástechnikai Bt.

2143 Kistarcsa, Bellus József u. 16. | +36-30-949-5222 | http://www.nettimebt.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Net Time Bt.-t 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy minőségi számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. Cégünk hosszú távú együttműködésre törekszik partnereivel. Ez az együttműködés magában foglalja azokat a szolgáltatásokat, amelyek vevőinket elégedetté teszi.

Tevékenységünk széleskörű, az informatika valamennyi ágára kiterjed:
- számítógépes rendszerek és hálózatok tervezése, kiépítése, karbantartása és üzemeltetése.
- hardver eszközök és szoftverek kereskedelme.
- informatika oktatás, -szerviz és rendszerkarbantartás.

Az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközök neves gyártóktól (Hewlett-Packard, Intel, Dell, APC, Asus, Canon, Samsung, LG) származnak. Természetesen szoftverek és kellékanyagok széles választékával is fogadjuk vásárlóinkat.
Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan partnerévé váljunk, akihez nyugodt szívvel fordulhat és mi a felmerülő informatikai problémákra és igényekre a lehető legjobb, testre szabott megoldást ajánljuk.

Nyitvatartás:

Figyelem: Gyakran előfordul, hogy a helyszíni javítások miatt nem tartózkodunk irodánkban. Kérjük, hogy szíveskedjen mobiltelefonon (06-30-949-5222) időpontot egyeztetni, mielőtt elindulna hozzánk!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-949-5222
Email:info@nettimebt.hu
Honlap:http://www.nettimebt.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.