Hopp, Mariska - kézműves programok cégeknek

1165 Budapest, Íjász u. 44. | +36-20-536-9109 | http://hoppmariska.hu

Oszd meg másokkal!

Hoppmariska.hu : Alkotás öröme foglalkozás cégeknek

Vállalunk kreatív, kézműves foglalkozásokat felnőttek részére az igényeknek megfelelően.

Jó helyen jár, ha fontos cége számára a személyre szabott, igényes program, ha esetleg fontos a társadalmi szerepvállalás, a tartalmas csapatépítés.

Kreatív és karitatív

Az alkotás öröme foglalkozásokon előállított termékek, ajándékok készülhetnek saját használatra (pl. karácsonyi ajándék a cég dolgozói gyermekeinek), lehetnek akár céges rendezvények kiegészítői, díszei, de a program párosulhat CSR tevékenységgel is.

A karitatív csapatépítés ötvözi az alkotás öröme foglalkozást és a társadalmi felelősségvállalást!

A karitatív célnak és programnak legjobban megfelelő intézmények összegyűjtését, és felkeresését, a folyamat megszervezését is vállaljuk.

Mi mindent megteszünk, hogy a résztvevők sikeresek legyenek, jól érezzék magukat, a csapatépítő alkotómunka jó hangulatban történjen, és a karitatív célú ajándékozást minél teljesebbé, tökéletesebbé tegyük.

 

Kérdezzen vagy kérjen ajánlatot:

tel.: +36 205369109

e-mail:  krealom1000@gmail.com

Kovács Kriszta

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kovács Kriszta
Telefon:+36-20-536-9109
Email:krealom1000@gmail.com
Honlap:http://hoppmariska.hu
Facebook:https://www.facebook.com/hoppjuliska.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek