Éri Sára coach

1161 Budapest, Hársfavirág u. 54. | +36-30-466-6977 | https://www.gondolatedzo.hu
Desktop

Elakadtál szakmai vagy magánéleti utadon és rövid idő alatt szeretnél túllendülni rajta? Szakmáddal, hivatásoddal kapcsolatos dilemmáid vannak? Időbeosztási, munka-magánélettel összefüggő kérdések foglalkoztatnak? Konkrét, kézzelfogható eredményre vágysz? Jó helyen jársz!

Üdvözöllek! Éri Sára vagyok és coachként abban segítem a hozzám forduló ügyfeleket, hogy rövid idő alatt eredményesen túllendüljenek szakmai vagy magánéleti elakadásukon! Keress fel egy térítésmentes beszélgetésre, ahol megismerkedünk és bővebben mesélek Neked a coachingról,mint megoldásfókuszú módszerről.

Részletekért keresd fel a honlapomat és a facebook oldalamat!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Éri Sára
Telefon:+36-30-466-6977
Email:gondolatedzo@gmail.com
Honlap:https://www.gondolatedzo.hu
Facebook:https://www.facebook.com/erisaracoach
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek