Ellenbacher Attila - televízió-javítás, antennaszerelés

2144 Kerepes, Szabadság út 170. | +36-28-490-308, +36-30-941-8902 | https://www.tvszerelo.com
Desktop

Televízió-javítás műhelyünkben vagy helyszínen, antenna szerelés és -javítás. Foglalkozunk földi digitális antennák, műholdas antennák szerelésével és javításával, valamint kábeltévés rendszerek kiépítésével, javításával, bővítésével. Rendelkezünk mindazon anyagokkal, szerszámokkal, műszerekkel, amik ezen munkák elvégzéséhez elengedhetetlenül szükségesek. Műhelyünkben javítunk DVD lejátszót és Hi-Fi tornyot is.

Ha elromlott vagy még működő készüléke feleslegessé vált, ne dobja ki, hozza el hozzánk, átnézés és javítás után magyarországi egészségügyi Intézményekbe juttatjuk el adományként.

Nyitvatartás:

Bejelentkezéssel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-28-490-308, +36-30-941-8902
Email:info@tvszerelo.com
Honlap:https://www.tvszerelo.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek