Csancsa Árnyékolástechnika

1161 Budapest, Rózsa u. 34. | +36-70-314-1580 | https://www.csancsa.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Redőnygyártás és -szerelés, szúnyogháló, napellenző, kültéri vászon árnyékoló, zsaluzia, roletta, szalagfüggöny, reluxa, műanyag és fa ablak, okos otthon.

Cégünk 2001 óta meghatározó szereplője a hazai árnyékolástechnikai iparágnak, Sárközi János tulajdonos-ügyvezető több mint 25 éve a szakmában dolgozik.

A saját gyártóüzemnek köszönhetően a minőségi garancia mellett kedvező áron tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, így szerénytelenség nélkül állíthatjuk: kevesen tudnak ár/értékben versenyezni velünk a piacon. Kiemelt stratégiai üzletágunk a redőnygyártás és -szerelés, ahol a klasszikus műanyag redőny és az alumínium redőny mellett az elsők között nyitottunk az okos redőnyök világába.

Célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, kedvező, de reális árak mellett.

Hiszünk a csapatmunkában, minden egyes alkalmazottunk és partnerünk kiemelt szerepet játszik minőségi szolgáltatásunkban.

Nem válogatunk az ügyfelek között, a legkisebb lakásoktól a legnagyobb piaci szereplőkig mindenkit kiszolgálunk. Egész Magyarország területén dolgozunk, fókuszban Budapest és vonzáskörzete, valamint a gyönyörű balatoni és velencei területek.

Kiemelt termékeink:

  • alumínium redőny
  • műanyag redőny
  • szúnyogháló
  • zsaluzia
  • okos otthon

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csancsa Árnyékolástechnikai Bt.
Telefon:+36-70-314-1580
Email:info@csancsa.hu
Honlap:https://www.csancsa.hu
Facebook:https://www.facebook.com/csancsaarnyekolastechnika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.