Budavári Könyvelő Iroda - BKI-CPA

1165 Budapest, Margit u. 114. | +36-70-244-6822 | http://www.budavarikonyveloiroda.hu
Desktop

Társaságunk teljes körűen végzi egyéni vállalkozók, BT-k és KFT-k könyvelését, számviteli feladatainak, adóbevallásainak készítését, az adóhatósággal történő kapcsolattartást.

10 éves gyakorlat

Több éves tapasztalatunk van a gyártó-, szolgáltató-, építőipari vállalkozások folyamataiban, de kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat is könyvelünk. Ügyfeleink között szerepelnek gyakorlati képzést folytató vállalkozások, így ezen a téren is naprakész ismeretekkel rendelkezünk.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával kiépített jó együttműködésünknek köszönhetően az esetlegesen felmerülő kérdésekben azonnal segítséget tudunk nyújtani.

Több éves tapasztalatunk van a gyártó-, szolgáltató-, építőipari vállalkozások folyamataiban, de kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat is könyvelünk. Ügyfeleink között szerepelnek  gyakorlati képzést folytató vállalkozások, így ezen a téren is naprakész ismeretekkel rendelkezünk.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával kiépített jó együttműködésünknek köszönhetően az esetlegesen felmerülő kérdésekben azonnal segítséget tudunk nyújtani.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden kérdésére szívesen válaszolunk Írjon nekünk, vagy hívjon bennünket!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:Biztonságos és ingyenes parkoló az irodaház előtt, az ügyfeleink részére fenntartott parkolóhelyeken.
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Budavári Ferenc
Telefon:+36-70-244-6822
Email:budavarikonyveloiroda@gmail.com
Honlap:http://www.budavarikonyveloiroda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/budavarikonyveloiroda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.