Brecz Vera - Óvodapedagógus, Jógaoktató, Life Coach, Tréner

1165 Budapest, Zsélyi Aladár u. 14. | +36-20-539-8599 | http://www.gyerekcoach.blog.hu
Desktop

Tematikus gyermekeket segítő foglalkozásaimat kétféle csoportban tartom.

- Az egyik a kis létszámú Art Coaching gyerekeknek. Ezt olyan szülőknek ajánlom, akiknek esetleg olyan problémájuk van gyermekükkel, mellyel nem tudnak hová fordulni. Dühkitörés, agresszív, vagy éppen szorongó  magatartás, önbizalomhiány, konfliktuskezelés, beilleszkedési zavar, megváltozott családi körülmények. Itt az 5 alkalom alatt (1 alkalom: 3x60 perc) a megoldásközpontú coachinggal segítem a gyerekeket a saját megoldásaik megtalálása felé. Ajánlott korosztály: 6-18 év. (Van lehetőség egyéni foglalkozásra is.)

http://gyerekcoach.blog.hu/2017/05/07/art_coaching

Gyerekjóga coachinggal. Fejlesztő hatású mozgásos gyakorlatok alkalmazásával harmonikusan fejlődik a mozgáskoordináció, az állóképesség, az egyensúlyérzék, a testtudat, és az idegrendszer egyaránt. A megmaradt csecsemőkori reflexek könnyebben leépülnek. Jótékony hatással van a koncentrációs zavarokra, hiperaktivitásra, disz-funkciózavarokra, stresszoldásra. Az órák végét rövid coachinggal zárjuk. Ajánlott korosztály: 5-14 év.

http://gyerekcoach.blog.hu/2017/06/27/coaching_joga

Nyitvatartás:

Az előre meghirdetett tanfolyami napokon, illetve előzetes bejelentkezés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-539-8599
Honlap:http://www.gyerekcoach.blog.hu
Facebook:https://www.facebook.com/coachvera
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek