Aligátor Úszóiskola - Erzsébetligeti Uszoda

1165 Budapest, Újszász u. 106-108. | +36-70-292-3656 | http://www.aligatoruszoiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Filozófiánk, hogy a hozzánk beiratkozó gyerekek és felnőttek kulturált körülmények között, magas szakmai színvonalon, játékos foglalkozások keretében sajátíthassák el azt az úszástudást, ami egész életüket végigkíséri, akkor is, ha élsportolók szeretnének lenni, de akkor is, ha csak a vízpartok boldogan szórakozó strandolója.

Oktatásaink differenciált rendszerben működnek, ami azt jelenti, hogy a gyermekek a nekik megfelelő tudásszintű csoportba kerülnek (vízhez szoktatótól a haladó csoportig). Turnusos rendszerben, csoportokban oktatunk: hétköznapi és hétvégi turnusaink 4 hetente indulnak.

Oktatóinkat úgy válogattuk, hogy a magas oktatási színvonalat képviselő felsőfokú végzettség mellett kiváló pedagógusok is legyenek. Nagyon fontos szempont számunkra, hogy a gyerekek úgy tanuljanak meg úszni, hogy mellette jól is érezzék magukat és a játékos foglalkozások után örömmel várják a következő alkalmat.

Az Erzsébetligeti Uszodában.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Aligátor Sport Klub Egyesület
Telefon:+36-70-292-3656
Email:info@aligatoruszoiskola.hu
Honlap:http://www.aligatoruszoiskola.hu
Facebook:https://www.facebook.com/uszoiskola.aligator
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.