Tanuljunk Tanulni Tanácsadó Bt.

1163 Budapest, Fizika u. 3. | +36-70-608-4633 | http://tanuljunktanulni.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Pár Krisztina vagyok, tanári végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember. 23 évet töltöttem iskolapadban (eddig :) ), tehát több, mint 23 évnyi tapasztalat van a hátam mögött a tanulás terén. Közel 12 éve tanítom a diákokat tanulási technikákra.

A tanulás-módszertani fejlesztés két részre tagozódik, a TANULJUNK TANULNI! elnevezésű tanulás-módszertani tréningeket a 10-14 és 14-18 éves korosztály számára, A SIKERES VIZSGA TITKAI tanulás-módszertani képzésünket pedig a 18 év feletti korosztálynak kínáljuk.

A csoportos képzések mellett szerepel kínálatunkban az egyéni, vagy páros tanulás módszertani fejlesztés, TANULÁS-MÓDSZERTANI TANÁCSADÁS is, melynek fő előnye, hogy mentálhigiénés problémák felfedésére és megoldására is lehetőséget kínál, valamint a résztvevők egyedi igényeire szabott tematika szerinti haladást biztosít.

Nyitvatartás:

Személyes találkozóra előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pár Krisztina
Telefon:+36-70-608-4633
Email:kpar@tanuljunktanulni.hu
Honlap:http://tanuljunktanulni.hu
Facebook:https://www.facebook.com/tanuljunk.tanulni
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek