Nagyhalacska Óvoda

1165 Budapest, Diósy Lajos u. 12. | +36-70-332-3231 | https://nagyhalacska.hu

Oszd meg másokkal!

Fontosnak tartjuk, hogy az óvodába belépőt esztétikus látvány fogadja,  ezért az előteret a gyermekek alkotásaival díszítjük, az évszaknak vagy egy-egy ünnepkörnek megfelelően. A szuterén szinten található tornatermünk lehetővé teszi, hogy a mozgásfejlesztésre igazán nagy hangsúlyt fektessünk, s ide délelőtt és délután is rendszeresen bejussanak a gyermekek.

Arra törekszünk, hogy a csoportszobáknak más-más arculata legyen. A berendezések és a játékeszközök zömmel természetes anyagból készültek. Olyan kuckókat, sarkokat alakítottunk ki, amelyek a csoportszobában is lehetővé teszik a mozgást, és a különféle játéktevékenységeket egyaránt. A mesesarok puha anyagokkal, gyertyafénnyel megfelelő hangulatot teremt a mesék, versek emocionális befogadásához.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-332-3231
Email:timimenyhart@gmail.com
Honlap:https://nagyhalacska.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek