Micimaci Minibölcsi

1162 Budapest, Lajos u. 85. | +36-70-277-5969 | http://www.minibolcsi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Azzal a gondolattal hoztuk létre a minibölcsit, hogy megkönnyítsük azoknak a családoknak a dolgát, akik szeretnék megbízható helyen tudni gyermeküket, ahol a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel gondozzák a csemetét.

20 hetestől 5 éves korig várjuk azokat a gyermekeket, akik szeretetben, jó légkörben, kedves, lelkiismeretes, szakképzett gondozó nénikkel szeretnék eltölteni a napot.

A minibölcsi rugalmasságával, komplex szolgáltatásaival szeretne segíteni a mindennapokban, amely a pár órás felügyelettől kezdve az éjjel-nappali gyermekfelügyeletig mindent magába foglal. 

Szeretettel várjuk érdeklődését!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek