Mesevilág Magánóvoda

1161 Budapest, Mária u. 92. | +36-30-410-4992 | http://www.mesevilagovi.hu, http://www.edenkertovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Magánóvodánk a XVI. kerület kertvárosi részén található.

A bölcsőde és az óvoda  azok a közegek, ahol gyermekünk napjai nagy részét tölti: a család után, ez az első olyan szintér ahol a gyermek szocializálódik, itt tanulja meg először, hogyan kell másokhoz alkalmazkodnia,  itt szerzi meg első barátait ,itt éli meg az „élet fontos pillanatait”, és ehhez szükséges számukra  hogy ez egy olyan intézményben történjen meg mint a MESEVILÁG MAGÁNÓVODA.

Óvodánkban szakképzett , gyermekközpontú pedagógusok dolgoznak, akik kellő odafigyeléssel,  szeretettel végzik munkájukat, hogy az Ön gyermeke számára kiegyensúlyozott nyugodt környezetet biztosítsunk a mindennapokhoz.

Tevékenységközpontú nevelési programunkat  kiegészítjük a játékos, mindennapos angol nyelvi foglalkozásokkal. Nyelvi környezetet teremtünk, ezáltal folyamatosan , játék közben hallják és sajátítják el a hozzánk járó gyermekek az angol nyelvet.

Látogasson el hozzánk, győződjön meg személyesen az ellátás színvonaláról.

Legfontosabb referenciáink az elégedett szülők, és a boldog gyermekek!! :)

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.30
Kedd07.30 – 17.30
Szerda07.30 – 17.30
Csütörtök07.30 – 17.30
Péntek07.30 – 17.30

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Patakiné Varga Petra
Telefon:+36-30-410-4992
Email:mesevilagovi@gmail.com
Honlap:http://www.mesevilagovi.hu, http://www.edenkertovi.hu
Facebook:http://www.facebook.com/mesevilagovi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek