MadárTündér Gyermekcentrum

1165 Budapest, Papír u. 19. | +36-30-947-7832 | http://madartunder.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mottónk: MadárTündér Gyermekcentrum a biztonságban óvó, szeretettel átölelő, fejlesztő gondoskodás!

A Gesztenye-Vár családi napközi múltbéli értékeit figyelembe véve, új tulajdonossal, megújult külsővel és elnevezéssel, kibővített tartalommal
született meg 2015. szeptember 1-én a MadárTündér Gyermekcentrum.

Picurka, Pinduri, Pöttöm családi napközijeink csoportszobái barátságos, meleg hangulatúak, játéktárunk sokoldalú, modern és előírásoknak megfelelő felszereltségű. Játszóudvarunk TÜV minősítésselrendelkezik biztonságos, és célzott korosztályunknak megfelelő.
A kisgyermekkor a legmeghatározóbb időszak az ember életében. Ilyenkor alakulnak ki az alapvető szokások, tulajdonságok, és igyekszünk gyermekeinket arra nevelni, hogy tiszteljék, becsüljék a másikat.

Kis létszámú csoportjainkban, pedagógusaink egyénenként is tudnak elegendő időt fordítani a gyermekekre való odafigyelésre, fejlesztésre, a gyermekek életkorának megfelelően játékos módon, sok dicsérettel, ösztönzéssel.
Segítünk kibontakoztatni a gyermekek képességeit kreatív tevékenységek keretében. Rajzolunk, festünk, gyurmázunk, ragasztunk, bábokat készítünk, ismerkedünk a környező valósággal. Mindennapjaink heti tervezet alapján zajlanak, melyet a játék mellett átsző a sok rajzolás, mintázás, kézimunka,művészeti nevelés: mese- vers-báb, ének-zene és játék, gyermek tánc, játékos szervezett mozgás, külső világ tevékeny megismerése.

Nevelői közösségünk összeszokott, családcentrikus, magasan képzett kollégái segítik a gyermekeket, s szüleiket eligazodni családi napközink életritmusában

Gondozási, nevelési célunk:

A kisgyermekek sokoldalú, harmonikus személyiségfejlesztése, a sikeres közösségi beilleszkedéshez szükséges testi, lelki és szociális érettség elérésének támogatása.
Fő nevelési irányelvünk a környezettudatos életmódra való nevelés,a természetvédelmi kultúra fejlesztése, a természet védelmével kapcsolatos ismeretek játékos megalapozása. A felnövekvő generáció pozitív szemléletformálása, felelősségteljes állattartási ismeretek elsajátíttatása (Madárovi Program, Tanösvény kiépítése, MadárTündér Természetvédelmi Táborok szervezése).
A különleges gondozási igényt mutató, lassabban fejlődő, gyermekek egyéni felzárkóztató fejlesztése, integrált nevelése, esélyegyenlőségük biztosítása.

Étkeztetés

Étrendünk összeállítása, gyermek dietetikus irányelveit figyelembe véve történik.
Saját főzőkonyhával rendelkezünk, egészséges, kiváló minőségű alapanyagokból készített ételeink helyben készülnek.
Házias jellegű ízekkel változatos alapanyagokból készült ételeinket korosztályra szabva készíti el szakácsunk.
Naponta négyszeri étkezést biztosítunk, ebből 1-1 alkalommal nyers zöldségféléket, gyümölcsöt kapnak a gyerekek.
Bátran fordulhatnak hozzánk a táplálékallergiával és táplálékintoleranciával küzdő családok, számukra igény esetén speciális menüsort állítunk össze.

A MadárTündér különböző délutáni szolgáltatásokat is ajánl helyben, mint a mozgásfejlesztést célzó Gombajó Bilibo, Néptánc melyet külsős érkezők is igényelhetnek.

Bilibo
A foglakozások alatt  az eszköz tervszerű és rendszeres használatával koncentrálható a figyelem, fejleszthető az észlelés, javíthatók az oldaliság zavarai, egyensúlyérzék, izomtónus és az idegrendszer éretlensége illetve a megkésett beszédfejlődés terápiájában is nélkülözhetetlen. Gyógypedagógus vezetésével.

Néptánc
A tánc keretében hangszeres népzenét, népdalokat hallgatnak, népi mondókákkal, rigmusokkal, játékos, utánzáson alapuló mozgásformákkal ismerkednek, miközben fejlődik mozgáskoordinációjuk, ritmusérzékük. Ez a művészeti terület kihat az esztétikai -anyanyelvi, értelmi és érzelmi életükre és ez által az egész személyiségükre.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

Rugalmas nyitvatartás, szombat- vasárnapokon rendezvényszervezés, szülinapi buli lebonyolítása lehetséges.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dudásné T. Katalin
Telefon:+36-30-947-7832
Email:info@madartunder.hu
Honlap:http://madartunder.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Mad%C3%A1rt%C3%BCnd%C3%A9r-K%C3%B6zhaszn%C3%BA-Nonprofi...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek