Képmás - festői élmények

1165 Budapest, Hunyadvár u. 84. | +36-20-775-1604 | https://www.facebook.com/festoielmenyek

Oszd meg másokkal!

Desktop

Benned is megfogalmazódott már, hogy milyen jó lehet képet festeni, vászonra, mint az igazi művészek, de tele voltál kétségekkel, hogyan is fogj  hozzá? Arra biztatunk, hogy gyere és tapasztald meg ezt az élményt velünk, milyen jó is elmélyülni az alkotásban! Mi minden eszközt és segítséget megadunk ahhoz, hogy elégedetten térj haza a saját festményeddel!

Élményfestő workshopjainkon minden alkalommal a művészet nagymestereinek 1-1 képét festjük meg vászonra, művészfestékkel. Nem szükséges előképzettség vagy rajztudás, mert a profi, festőművész tanár instruktor lépésről lépésre vezeti a résztvevőket az alkotás teljes folyamatán. Így garantált a sikerélmény, mindenki egy saját maga által festett csodás képpel térhet haza. Minden eszközt mi biztosítunk (festékek, vászon, festőállvány, ecsetek, paletták, kötény stb.)

Mivel a létszám limitált, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Részletek: https://www.facebook.com/festoielmenyek

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Balla Erika
Telefon:+36-20-775-1604
Email:kepmasfestoielmenyek@gmail.com
Honlap:https://www.facebook.com/festoielmenyek
Facebook:https://www.facebook.com/festoielmenyek
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek