Jambrik-Veszprémi Annamária angol- és matematikatanár

1163 Budapest, Újszász u. . | +36-70-318-9910

Oszd meg másokkal!

Desktop

A mentőöv én vagyok! A XVI. kerületben várom matematika és angol tárgyakból diákjaimat 15 éves tapasztalattal a hátam mögött! 2 hónap alatt garantálom egy jegy javítását! Vizsgák esetén pedig még nem volt sikertelen vizsgázóm! Persze ehhez te is kellesz, kedves tanuló!

Matematika tantárgyból: középszintű érettségiig korrepetálás, érettségire felkészítés, általános iskolásoknak 6 és 8 osztályos felvételire felkészítés.

Angolból: középszintű érettségiig korrepetálás, érettségire felkészítés, általános iskolásoknak korrepetálás, továbbá alap és középfokú nyelvvizsgára felkészítés.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-318-9910
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek