Helen Doron Angol Nyelviskola Gyerekeknek - Rákosszentmihály

1161 Budapest, Hősök tere 11. | +36-20-393-3349 | http://budapest16.helendoron.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kisgyermekkorban a gyerekek számtalan dolgot sajátítanak el. Erre vannak berendezkedve, ezt kell tenniük fejlődésük érdekében. Minden nap tanulnak valami újat, és ezt a tudást fel is használják mindennapjaikban. A nyelvelsajátítás folyamata még a mai napig fejtörést okoz tudósoknak, szülőknek egyaránt, az viszont biztos, hogy a kritikus periódus a 0-7 éves korig terjedő időszakra tehető. Ebben az időszakban a gyermeki agy akár több nyelv elsajátítására is képes. Nem mindegy viszont, hogyan! A Helen Doron Early English a világon egyedülálló lehetőséget biztosít gyermekednek az angol nyelv elsajátítására.

Több, mint 25 éves múlttal rendelkező - a XVI. kerületben 2004 óta jelen levő - kipróbált metódusról van szó, egy felépített rendszerről, ami egészen csecsemőkortól tinédzser korig ajánl angol nyelvtanfolyamokat a gyerekeknek. Az egyedülállóan felépített tananyagnak köszönhetően gyermeked nem csak szavakat fog ismételgetni, hanem kreatív nyelvhasználatot tanul. Gyere el, és győződj meg róla te is egy ingyenes angolóra keretein belül!

Néhány tudnivaló a Helen Doron Early English tanfolyamokról:

  • Már 3 hónapostól egészen 19 éves korig biztosítunk minden gyermek számára megfelelő tanfolyamokat
  • Csoportjaink 4-8 fősek
  • Tanáraink speciálisan képzett Helen Doron tanárok, többéves gyermek tanítási tapasztalattal, természetesen tanári diplomával
  • Egyedülálló tananyagaink, és az otthoni használatra tervezett CD-k és DVD-k biztosítják, hogy a gyerekek minden nap találkozhassanak az angol nyelvvel

Nyelviskolánkról, tanárainkról és a tanfolyamokról bővebb információt találsz honlapunkon, nyelviskolánk blogján, vagy facebook oldalunkon.

Nyitvatartás:

Hétfő15.00 – 19.00
Kedd15.00 – 19.00
Szerda15.00 – 19.00
Csütörtök15.00 – 19.00

Nyelviskolánk a fent megadottakon felül tanítási időszakban tart nyitva.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Cseh Krisztián
Telefon:+36-20-393-3349
Email:bp16@helendoron.com
Honlap:http://budapest16.helendoron.hu
Facebook:http://facebook.com/AngolGyerekeknek
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.