Helen Doron English Nyelviskola - Rákosszentmihály

1161 Budapest, Hősök tere 11. | +36-20-393-3349 | http://budapest16.helendoron.hu, http://helendoronbp16.blogspot.com, http://helendoron.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kisgyermekkorban a gyerekek számtalan dolgot sajátítanak el. Erre vannak berendezkedve, ezt kell tenniük fejlődésük érdekében. Minden nap tanulnak valami újat, és ezt a tudást fel is használják mindennapjaikban. A nyelvelsajátítás folyamata még a mai napig fejtörést okoz tudósoknak, szülőknek egyaránt, az viszont biztos, hogy a kritikus periódus a 0-7 éves korig terjedő időszakra tehető. Ebben az időszakban a gyermeki agy akár több nyelv elsajátítására is képes. Nem mindegy viszont, hogyan! A Helen Doron Early English a világon egyedülálló lehetőséget biztosít gyermekednek az angol nyelv elsajátítására.

Több, mint 25 éves múlttal rendelkező - a XVI. kerületben 2004 óta jelen levő - kipróbált metódusról van szó, egy felépített rendszerről, ami egészen csecsemőkortól tinédzser korig ajánl angol nyelvtanfolyamokat a gyerekeknek. Az egyedülállóan felépített tananyagnak köszönhetően gyermeked nem csak szavakat fog ismételgetni, hanem kreatív nyelvhasználatot tanul. Gyere el, és győződj meg róla te is egy ingyenes angolóra keretein belül!

Néhány tudnivaló a Helen Doron Early English tanfolyamokról:

  • Már 3 hónapostól egészen 19 éves korig biztosítunk minden gyermek számára megfelelő tanfolyamokat
  • Csoportjaink 4-8 fősek
  • Tanáraink speciálisan képzett Helen Doron tanárok, többéves gyermek tanítási tapasztalattal, természetesen tanári diplomával
  • Egyedülálló tananyagaink, és az otthoni használatra tervezett CD-k és DVD-k biztosítják, hogy a gyerekek minden nap találkozhassanak az angol nyelvvel

Nyelviskolánkról, tanárainkról és a tanfolyamokról bővebb információt találsz honlapunkon, nyelviskolánk blogján, vagy facebook oldalunkon.

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 19.00
Kedd14.00 – 19.00
Szerda14.00 – 19.00
Csütörtök14.00 – 19.00

Nyelviskolánk a fent megadottakon felül tanítási időszakban tart nyitva.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek