Gourmand Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola

1165 Budapest, Veres Péter út 102. | +36-1-403-5504 | http://gourmand-iskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gimnáziumunkban az általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás mellett a legfontosabb célunk az, hogy felkészítsük tanulóinkat az érettségi vizsgára, felsőfokú tanulmányaik megkezdésére, hogy önállóan gondolkodó személyiséggé fejlődjenek.

A gimnáziumban a tanulók elsajátítják a tantárgyi ismereteket és továbbfejlesztik – mindenekelőtt a kommunikációs és tanulási - képességeiket. Célul tűztük ki, hogy a diákok képessé váljanak a világos, szabatos szóbeli és írásbeli kommunikációra, az anyanyelv árnyalt, igényes használatára, kulturált nyelvi magatartásra, valamint az idegen nyelveken történő társalgásra. Igyekszünk nagy hangsúlyt helyezni tanulóink esztétikai és egészséges életmódra nevelésére, az intellektuális, érzelmi és fizikális fejlesztés mellett.

Képzések

  • 6 osztályos gimnázium
  • Gimnázium
  • Szakgimnázium

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek