Cinkotai Huncutka Óvoda - Jövendő utcai Telephely

1164 Budapest, Jövendő u. 2/B. | +36-1-400-3728 | http://huncutka.bp16.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cinkotán családi házas övezetben található óvodánk mindkét épülete. Tágas óvodaudvaron nyílik lehetőség gyermekeink mozgásfejlesztésére és a környezeti kultúra megalapozására, ami intézményünk kiemelt feladata. Elkötelezett nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, munkájukra igényes óvodapedagógusok és szakképzett dajkák fogadják a gyermekeket, épületenként 4 - 4 csoportban. A Helyi Óvodai Programunk célja, feladatai:  Célunk a 3-7 éves gyermekek sokoldalú fejlesztése, hogy boldog, derűs óvodáskort biztosítsunk számukra. Tevékenység központúan neveljük óvodásainkat, hogy 6-7 éves korukra képessé váljanak az iskolai tanulásra. Fokozottan figyelünk egyéni sajátosságaikra és így a differenciált fejlesztésükre. Óvodánk nevelési programjában kiemelt helyet foglal el a környezeti nevelés és a néphagyományőrzés.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek