Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Csonka János Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája

1165 Budapest, Arany János u. 55. | +36-1-403-2677, +36-1-403-5532/titkárság | http://csonkabp.sulinet.hu
Desktop

Az iskolát - elődintézményeit is figyelembe véve - több mint 100 éve alapították. 1954-től a közlekedési szakterület szakmunkás, majd technikus munkaerő utánpótlásához, neveléséhez járult hozzá.

Ez a rendszer a tanulók általános képzését folytató középfokú oktatásra való felvételét szolgálja, valamint a 2013/2014. tanévtől újra feladata a 3 éves szakképző évfolyamokra való beiskolázás. (3 éves szakiskolai képzés, 4 éves szakközépiskolai képzés)

A szakiskolai és szakközepet követő szakmai képzés második évfolyamától  a tanulók szakmai gyakorlati képzését a duális képzés keretében külső munkahelyeken (márkaszervizek, szerelő-javító műhelyek) biztosítjuk.

Tanműhelyünk kiváló felszereltsége biztosítja a szakmai gyakorlatok korszerű feltételeit. A legmodernebb eszközökkel és műszerekkel dolgozunk, a korszerű mechanikai, gépészeti, mechatronikai eszközöktől a számítógépes diagnosztikáig.

Iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a műszaki informatika és a szakmai idegen nyelv (angol és német) oktatására is. Korszerű hardver és szoftver eszközök, elektronikus adatbázisok, internetes elérési lehetőség biztosítják a tanulási lehetőséget.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.