Budapest XVI. Kerületi Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium - Gimnázium

1165 Budapest, Táncsics u. 7-9. | +36-1-407-2806 | http://tancsics16.tk/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iskola legfontosabb feladata, hogy felkeltse a tanulók érdeklődését az új ismeretek iránt. Célunk, hogy megmutassuk a hatékony tanulási módszereket, képessé tegyük diákjainkat a logikus gondolkodásra és az önálló ismeretszerzésre. A helyes értékrend kialakítása, az önismeret fejlesztése a tudatos pályaválasztás elengedhetetlen feltétele.

Gimnáziumunkban az idegen nyelveket (angol, német, francia) és az informatikát állítjuk oktató munkánk középpontjába. A nyelvórákon tanult ismeretek gyakorlati alkalmazására jó lehetőséget nyújtanak a pedagógusok által szervezett külföldi tanulmányutak.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-407-2806
Email:bp16tancsics@gmail.com
Honlap:http://tancsics16.tk/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek