Bornemisza Péter Gimnázium, Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda és Sportiskola

1107 Budapest, Száva u. 1. | +36-1-431-0267 | http://www.bpg.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Általános iskola

Általános tagozat a Száva utcai székhelyen és az Újszász utcai telephelyen is indul, sportiskolai tagozat és nyelvi tagozat csak az Újszász utcai telephelyen indul. Az általános iskolai képzés mellett tanulóink –a későbbiekben külön jelentkezés és felvétel esetén–alapfokú művészetoktatási intézményegységünkben zenei tanulmányokat is folytathatnak (billentyűs, vonós és fafúvós tanszakokon). A zeneiskolai oktatás az Újszász utcai iskolában folyik.

Gimnázium

Tíz válaszható tagozatra jelentkezhetnek az érdeklődők: öt évfolyamos képzés nyelvi előkészítő évfolyammal; négy évfolyamos képzések emelt szintű biológia-kémia, matematika-fizika, matematika-informatika, matematika-történelem, bibliaismeret, magyar-történelem, angol, német vagy spanyol tagozatokon. Az öt évfolyamos nyelvi előkészítő évfolyamos képzésre jelentkezők tanulmányaik második évétől a négy évfolyamos tagozatok közül választhatnak. Részletek a mellékelt tájékoztatóban.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-431-0267
Email:bpg@bpg.hu
Honlap:http://www.bpg.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek