Boldog Bölcsi Gyermekfelügyelet

1162 Budapest, Hársfa u. 59. | +36-70-383-4540 | http://boldogbolcsi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Boldog Bölcsi 2 csoportos napközbeni gyermekfelügyelet Budapest XVI. kerületében, Rákosszentmihály városrészben helyezkedik el, csendes utcában, kertvárosi, családi házas környezetben. A ház előtt 2 db parkolóhelyet alakítottunk ki. Elhelyezkedésünk, megközelíthetőségünk, szakmai felkészültségünk lehetőséget ad arra, hogy ne csak a kerület, amely Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom városrészekből áll, hanem a szomszédos kerületek: Zugló, Kőbánya, Régi és Újpalota, Budapest és Pest megye kerületünkhöz közel eső területei: Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Nagytarcsa, stb. számára is vonzóak legyünk.

Az ellátás fókuszában az 1-3 éves korú gyermekek állnak, a korcsoport számára gondosan kialakított játszó, pihenő hellyel, biztonságos udvarral, életkoruknak megfelelő játékokkal, eszközökkel várjuk a kicsiket.

Szolgáltatásunkkal a munka világába visszatérni kívánó, tanulmányaikat folytató, vagy újszülött kisbabával otthon lévő anyukákat kívánjuk segíteni. Illetve azokat a családokat célozzuk meg, akik kiscsoportos ellátásban szeretnék gyermeküket biztonságban tudni.

A 3-7éves gyermekeknek életkoruknak megfelelő fejlesztő foglalkozásokat és játékokat, játszóhelyet, pihenősarkot, udvari játékokat biztosítunk nagy figyelmet fordítva az egyéni fejlettségükre és személyiségük fejlődésére. Óvodába járó gyermekeknek alkalomszerűen, vagy óvodába nem járó gyermekeknek, többgyermekes családoknak, a kislétszámú ellátást igénylőknek egyaránt kínáljuk ezt a lehetőséget.

A Boldog Bölcsi : Szeretetteljes, ölelő gondoskodás családias környezetben. ❤

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Karvalyné Miklós Gyöngyi
Telefon:+36-70-383-4540
Email:karvaly.gyongyi@gmail.com
Honlap:http://boldogbolcsi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.