Bogyó és Babóca Magánóvoda

1161 Budapest, Gusztáv u. 86. | +36-70-287-6516 | http://www.bogyoesbabocaovi.wordpress.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretettel várunk minden kisgyereket 2,5 éves kortól 7 éves korig XVI. kerületi óvodánkba!

Óvodánk Budapest XVI. kerületében, kertes házas zöldövezetben, a Szilas-patak közvetlen közelében helyezkedik el, természet-közeli környezetben. Az óvoda egy háromszintes 500 nm családi ház földszintén lett kialakítva. Játszó udvarunk 400 nm zöld területe kellemes színtere a szabadtéri mozgásnak és játéknak.

Óvodánk nagy előnye a családias légkör és a kis létszám, ahol minden egyes gyermekre jut elegendő idő és figyelem is az életkornak megfelelő egyéni igényekre.

Hisszük és valljuk, hogy a gyermekek életkori sajátosságából eredő tevékenységi forma a játék és a mozgás. A gyermek játéka létforma, az óvodáskorú gyermekek elsődleges tevékenysége, a nevelés leghatékonyabb eszköze.

A játék a megismerés, önkifejezés eszköze, a gyermeki fejlődés alapvető tevékenysége, egyúttal a gyermeki öröm forrása. Hozzájárul a világ megismeréséhez, segíti a testi, értelmi és szociális fejlődést.

A mozgás és a játék adta sokoldalú lehetőségeket kihasználva gazdag tapasztalatszerzés és megismerés útján kívánjuk a gyermekeket felkészíteni az iskolai életre.

Kiemelt szakmai programunk az egészséges életmódra nevelés, melyhez szervesen hozzá tartózik a só homokozó kedvező mikroklímájának gyógyító, illetve prevenciós hatásának kihasználása. Többek közt kiemelt feladatunknak tekintjük a hagyományőrzést.

Vállalkozásunk 2011 óta családi napközit üzemeltet a XIV. kerületben, így az elmúlt években egyre több szülőben fogalmazódott meg az az igény, hogy továbbra is kisebb létszámú, családiasabb jellegű óvodába szeretné járatni gyermekét, így 2017. szeptembertől várjuk szeretettel az óvodáskorú gyermekeket is.

Nyitvatartás:

Hétfő07.15 – 17.15
Kedd07.15 – 17.15
Szerda07.15 – 17.15
Csütörtök07.15 – 17.15
Péntek07.15 – 17.15

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Virág Márta
Telefon:+36-70-287-6516
Email:bogyoesbabocaovi@gmail.com
Honlap:http://www.bogyoesbabocaovi.wordpress.com
Facebook:https://www.facebook.com/bogyoesbabocaovi/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.