Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Sashalmi Könyvtár

1163 Budapest, Veres Péter út 53. | +36-1-403-0813 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/veres_peter_ut_53_

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 2013-as felújítás során a kényelmesen kialakított felnőtt kölcsönzőhelységek mellett vidám gyerekkuckót is kialakítottunk. Külön helyiséget kaptak internetezőink is. Kertünkből - az önkormányzat segítségével - Olvasóligetet varázsoltunk, ahová ki lehet ülni újságot, könyvet olvasni. Állandó programunk minden hónap első csütörtökjén 16,00-tól az ingyenesen látogatható Krúdy-kör Irodalmi Klubdélután és Kiállítás megnyitó, a gyermekek részére minden második kedden 11,30-tól Süni - baba-mama foglalkozás van és péntekenként 17,00-tól minden héten ciklikusan más és más: diavetítés ; meseolvasás és a hozzákapcsolódó kézműves foglalkozás ; kamaszkodó - beszélgetés könyvekről, kultúráról, stb. illetve társasozás.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek