Pezsgő Forrás Shiatsu Masszázs - Erzsébetligeti Uszoda

1165 Budapest, Újszász u. 106-108. | +36-30-997-6406 | http://www.atsu.hu
Desktop

Ősi japán gyógyterápia, hatékony kezelési módokkal, olyan technikákkal, amelyek több szinten hatnak, mélyen erősítenek.

A shiatsu ősi keleti szemléletű gyógymód, amely összefonja Nyugat és Kelet értékeit, és olyan technikákkal, kezelési módokkal dolgozik, amelyek több szinten hatnak, erősítenek.

A japán „shiatsu” szó jelentése „shi”  ujj,  „atsu”nyomás. A shiatsu hátterében az ősi kínai orvoslás és a keleti kultúra ősi bölcselete, az öt elem tana, a japán ZEN szemlélete áll!

A hagyományos kínai orvoslás rendszerében a testünket átszövő energiapályák, ún. meridiánok és az azok mentén húzódó akupunktúrás pontok kezelése történik egy shiatsu adása alatt. A japán shiatsu egy kiterjesztett, ún. Masunaga-meridián rendszerrel dolgozik, a pszichológus-gyógyász tapasztalatai és munkássága alapján. Testünk energiapályáiban gyakran lehetnek elakadások, amiket egy kezelés a különböző technikákkal Pl. tenyér/ujjnyomásos érintésekkel, speciális nyújtásokkal, ringatásokkal harmonizál.

A shiatsu kezelések fő célja mind érzelmi, mind fizikai szinten az energetikai egyensúly helyre állításával a fájdalmak megszüntetése, betegségek kezelése.

A tradicionális shiatsu lényegében meridián kezelést ad testünk bölcs, öngyógyító intelligenciája, az életenergia, a „KI”, harmonizálásával, amely bármilyen jellegű problémára ajánlható fő vagy kiegészítő terápiaként! Hatékonyságánál fogva hasznos lehet akár tanulási zavarok, testtartás javítása és sok egyéb egyensúlyi kibillentség esetében.

A mai professzionális  shiatsu kiegészült a leghatékonyabb nyugati, manuálterápiás technikákkal, amelyek lágy kivitelezésükkel illeszkednek az ősi shiatsuhoz. Oszteopátiás orvoslásból ismert  Pl.: fascia (kötőszöveti), craniosacralis terápia, gerinc és medence korrekciók is lehetnek akár egy kezelésen belül.

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kis F. Kornélia, Farkasinszky Mónika, Kalmár Szilvia
Telefon:+36-30-997-6406
Email:info@atsu.hu
Honlap:http://www.atsu.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Pezsg%C5%91-Forr%C3%A1s-Shiatsu-464904433601005
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.