Jókai Mór utcai szakrendelő - fülakupunktúrás magánrendelés

1163 Budapest, Jókai Mór u. 3. | +36-70-633-1256, +36-1-401-1300/betegirányítás | http://www.szakrendelo16.hu, http://www.szakrendelo16.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=368%3Af...
Desktop

Az akupunktúra ősi kínai gyógymód, amely során a test illetve a fül meghatározott pontjaiba tűket szúrnak a pontok ingerlése, stimulálása céljából. Egy-egy pont egy-egy meghatározott testrészhez, szervhez rendelhető hozzá. Ha ezt a pontot ingerlik, a szerv funkciója és vitalitása javul. Hatékony és mellékhatásmentes gyógymódja a különböző testi-lelki megbetegedéseknek. Eredményesen alkalmazható különböző kórképek illetve tünetek - például fáradékonyság, fájdalom, kimerültség, alvászavar, fejfájás, puffadás, székrekedés, allergiás tünetek, mozgásszervi panaszok, klimax - enyhítésére. Bevált módszer a dohányzásról leszoktatásban és a fogyókúrában is. A kezelés történhet egyszer használatos tűvel, tartós tűvel, gyógynövénymagvakkal, mágnessel, elektro-akupunktúrával. A kezelés alkalmanként kb. 30 percig tart relaxálva, kellemes zene, finom tea, jó olvasnivaló mellett.

A rendelésen lehetőség van a biorezonancia és mágneses terápia kombinációjával működő Magneter-készülékkel végzett kezelésre is.

A szolgáltatást nem a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat nyújta, az OEP nem támogatja, ezért azt csak térítési díj ellenében vehető igénybe.

A gyermekrendelő épületében, a 3. számú rendelőben.

Nyitvatartás:

Betegfogadás előzetes egyeztetés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Elek Éva természetgyógyász, asszisztens, elektrokozmetikus
Telefon:+36-70-633-1256, +36-1-401-1300/betegirányítás
Email:titkarsag@szakrendelo16.hu
Honlap:http://www.szakrendelo16.hu, http://www.szakrendelo16.hu/index.php?option=com_con...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek